Kunst op de Deel 2017

Op zondag 3 september a.s. organiseren wij voor de  4e keer  Kunst  op  de  Deel.

Zes boerenschuren (delen) vormen het podium, waar  diverse kunstenaars  hun artistieke kwaliteiten laten zien. Dat het een  succesvol project is, blijkt uit het feit dat de tweede editie van Kunst op de Deel (in 2013) genomineerd was voor de Tine Clevering-Meijer prijs. De jury was  erg enthousiast over de opzet van ons project. We zijn hiermee verder gegaan en bieden u weer een gevarieerd programma.

PROGRAMMA

Leo de Lijster       Schilderijen

Wim Warrink        Installatiekunst

 

 

Jan de Ruiter             Zang/gitaar

 

Remco Ekkers

Poëzie

 

 

Kill your Darlings

“Rockin’ the deel”

 

Buddy Hermans

Film “De Ploeg”

 

 

Ineke van der Weele           Fotografie

 

Flos Pol                      Wierkunst

 

Acteur Ton van der Velden

 

Jan Willem Post

Beeldende kunst

 

 

 

Mien Toentje

Sociaal verantwoord exposeren

 

Trude van Assem

Betonwerken

 

Om u voldoende gelegenheid te geven van de diverse optredens te genieten,  begint Kunst op de Deel  om 11.00 uur.    U kunt starten op 1 van de onderstaande locaties behalve bij de manege in Hornhuizen (op het routekaartje linksboven). U kunt zelf bepalen waar u wilt beginnen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoekers kunnen op de fiets, lopend of met de auto langs de locaties gaan.  Voor mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen is vervoer beschikbaar. De route en de locaties worden duidelijk aangegeven. Niet alleen kunt u van de geweldige omgeving en natuur genieten, maar tevens heeft u de gelegenheid om prachtige oude boerenschuren, van binnen te bekijken.  Kijk af en toe ook eens omhoog om de mooie dakconstucties (gebinten) te bekijken.

Entree €  12,50 euro in de voorverkoop,  “aan de deur”  €  15,00.    Kinderen tot 16 jaar gratis.     Donateurs van het SCAK € 2,50 korting per persoon.

Kaarten en reserveringen: Nicolette Hetzler, Hoofdstraat 26 Kloosterburen 0595 – 481056  (hier kunt u ook het eten reserveren).  Via internet: info@scak.nl

Als toegift is er van 17.15 – 17.45 een optreden van de dansgroep ” The Art of Bellydance” bij de manege te Hornhuizen.   Op dezelfde locatie bieden wij de bezoekers de gelegenheid een drankje en eventueel een heerlijke noord-afrikaanse maaltijd te gebruiken, bereid door Niels van der Wal, kok van de Cooperatie Klooster&Buren.  De prijs van de maaltijd is € 7,50 p.p. (bij reservering vooraf), bij niet reservering € 9,50.

Kunst op de Deel wordt mede mogelijk gemaakt door :