KWELDERTHEATER UITGESTELD NAAR 2021.

Eind augustus 2020 wilden we weer een kweldertheater gaan organiseren ter gelegenheid van het feit dat SCAK 40 jaar bestaat. Na twee eerdere succesvolle uitvoeringen, zou dit het derde kweldertheater worden na “Pier en Mare” en “De Westpolderstory.Met dit kweldertheater heeft Kloosterburen iets unieks te bieden.

Helaas hebben we de rolbezetting niet rond kunnen krijgen. We zijn nog steeds op zoek naar spelers, liefst ook jongere spelers. Met name voor de rol van koning en een aantal van zijn vrienden zoeken we jonge spelers van rond de twintig jaar. Ouder mag ook, maar liefst niet ouder dan dertig jaar. DE bedoeling is dat we dit stuk met mensen uit eigen dorp gaan spelen.

Er hebben zich wel oudere deelnemers aangemeld, maar geen jongeren. We hebben voor dit spektakel jonge spelers vanaf 17 jaar nodig. We hopen dat er zich in de loop van dit jaar toch een aantal jongere spelers zich gaan aanmelden. Je kunt je aan melden bij Willy Stuive (0595-481 672).

Het derde theaterstuk hebben we nog geen titel gegeven. Onze theaterdiva Inge Immelman heeft – net als de voorgaande twee keren – weer een prachtig stuk geschreven dat is gebaseerd op het bekende boek van Jan Terlouw, getiteld “De koning van Katoren” .