KWELDERTHEATER

Eind augustus 2020 willen we weer een kweldertheater gaan organiseren ter gelegenheid van het feit dat SCAK 40 jaar bestaat. Na twee eerdere succesvolle uitvoeringen, wordt dit het derde kweldertheater na “Pier en Mare” en “De Westpolderstory.

Het derde theaterstuk hebben we nog geen titel gegeven. Onze theaterdiva Inge Immelman heeft – net als de voorgaande twee keren – weer een prachtig stuk geschreven dat is gebaseerd op het bekende boek van Jan Terlouw, getiteld “De koning van Katoren” .

Met dit kweldertheater heeft Kloosterburen iets unieks te bieden. Helaas hebben we de rolbezetting nog niet rond. We zijn nog steeds op zoek naar spelers, liefst ook jongere spelers. Met name voor de rol van koning en een aantal van zijn vrienden zoeken we jonge spelers van rond de twintig jaar. Ouder mag ook, maar liefst niet ouder dan dertig jaar. We willen dit stuk met mensen uit eigen dorp spelen.

Als het recruteren niet lukt, dan kunnen we de voorstelling in augustus niet door laten gaan. Dat zou toch echt zonde zijn! Daarom: meld je aan. Aanmeldingen bij Willy Stuive (0595-481 672).